NAJNOVŠIE ČLÁNKY

Prvý výsledok kooperácie koncernu Stellantis pretavenej do Jeepu postaveného na platforme CMP je každým dňom bližšie k debutu. Toto je prvý sériový model, ktorý bol videný v Portugalsku pri nakrúcaní televíznej reklamy. Podľa doterajších informácií dorazí nové malé kompaktné SUV na trh začiatkom roka 2023 a pôjde o prvý čisto elektrický model...

Najprísnejšia emisná norma EURO 7 by mala vstúpiť do platnosti už v roku 2025. Prečo už? V automobilovom vývoji je rok 2025 platný už dnes, pretože vývoj auta trvá 4 roky a inžinieri musia byť schopní reagovať na aktuálnosť na trhu v horizonte ďalších štyroch rokov produkcie už teraz vyvíjaného vozidla. Keďže platnosť normy stále nebola schválená,...

Každá značka dbá v súčasnej dobe na to, ako vyzerá a komunikuje s verejnosťou. Súvisí to nie len s webovými stránkami, propagačnými materiálmi a stykom s médiami, ale aj s vizuálom predajní a ich spôsobom oslovovania zákazníka. Alfa Romeo si na tomto všetkom dáva opäť viac záležať - pozrite sa, ako.

Dlho očakávané kompaktné SUV štartuje v predaji na slovenskom trhu. K dispozícii je v špičkovej úvodnej edícii Speciale, s možnosťou voľby štyroch paketov a štyroch farieb. Vieme, koľko stojí, s čím všetkým prichádza už v základe a kedy prídu na Slovensko prvé autá.

Dnes sa v Taliansku konala konferencia, počas ktorej boli oficiálne prezentované a potvrdené najbližšie kroky značky Lancia. Boli naznačené a priamo pomenované nové modely.

Najmenší päťdverový model Fiatu a jeden z posledných automobilov segmentu A v Európe prichádza ďalšou modernizáciou, ktorá bude už piatou v poradí pre aktuálnu generáciu. Panda označená ako séria 5 zamierila už aj na Slovensko. Pozrime sa, čo vzala a čo naopak pridáva.

K dispozícii je viac informácií o pripravovanej pohonnej jednotke s kódovým označením GME-T6. Tá bude ďalším rozšírením rady GME, ktorá zahŕňa úspešný európsky štvorvalec používaný v Alfe Romeo v Jeepe. Nový šesťvalec však prichádza s radou vylepšení a ohurujúcim výkonom.

Na vybraných trhoch bol oficiálne spustený predaj nového modelu Alfa Romeo Tonale. Špeciálna uvádzacia edícia s príznačným názvom EDIZIONE SPECIALE prichádza s bohatou výbavou.

ABARTH hlási veľký návrat do Brazílie. Po minulotýždňovej ochutnávke s výzvou, že sa máme pripraviť na "otrávenie" ponuky predajcov Fiatov jedom škorpióna prichádza odhalenie modelu. Privítajme kompaktné SUV s plnohodnotným označením Fiat Pulse ABARTH.

Novinka Tipo série 3 prichádza do predaja na slovenskom trhu. Prináša okrem novej pohonnej jednotky 1.5 Hybrid s automatickou prevodovkou aj nové výbavy. Poznáme ceny verzie hatchback, ktorá bude s hybridom dostupná pre výbavy Tipo, City Life, City Cross a RED. Séria 3 navyše prichádza s cenovým zvýhodnením 1000 až 1800 eur.

Posledný nový a samostatne postavený model od automobilky Fiat sme spoznali v roku 2020, išlo o plne elektrický Fiat 500. Odvtedy sme svedkami premiér modernizovanej Pandy, Tipa alebo Fiatu 500X. Starší zákazníci Fiatu stále čakajú na oživenie v B segmente a dobré správy hovoria, že sme veľmi blízko.